Over mij

Ik vind het leuk om met mensen te werken en hun spontaniteit te laten zien. Ik probeer altijd de fotoreportage op een gezellige en creatieve manier vast te leggen. Hierdoor stralen jullie spontaniteit uit en ziet het er ook natuurlijk uit!

Ik ben in mei 2015 voor het eerst moeder geworden, ook deze gebeurtenis hebben we met film en foto’s vastgelegd. Dit heeft mij ge├»nspireerd om hier meer mee te gaan doen. Je kan vanaf nu ook terecht bij Fotografie Kristel voor een geboortereportage. Eventueel in combinatie met een zwangerschapsreportage, een unieke ervaring vastgelegd!

Het is altijd een hobby van mij geweest om te fotograferen. In 2008 heb ik de stap gezet en heb een professionele fotocamera aangeschaft. Hierna heb ik een fotocursus gevolgd in Sint Geertruid. Tijdens deze cursus leer je je camera beter kennen en verschillende technieken om tot kwalitatief goede foto’s te komen. Daarna was het veel oefenen. Inmiddels heb ik gekozen voor de Canon EOS 70D, samen met de 18-200mm lens, de 24-70mm en de 50mm lens kan ik op verschillende gelegenheden de juiste foto’s maken.

“Wij zijn niet fotogeniek”, hoor ik van veel bruidsparen. Door o.a. de ontspannen sfeer, de spontaniteit van het moment, het goede gevoel door een perfecte communicatie en voorbereiding straalt ieder bruidspaar met haar gasten. Alles wordt op jullie wensen afgestemd. Alleen op deze manier is jullie dag en trouwreportage perfect. Dit geldt natuurlijk ook voor andere fotoreportages.

Neem een kijkje bij mijn bruidsfotografie en lifestyle fotografie voor een impressie van mijn foto’s.

Voor een bruidsreportage maak ik bij voorkeur een persoonlijke afspraak met jullie. Tijdens deze afspraak kunnen we de wensen doornemen. Ook kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor na de fotoreportage, zoals foto’s af laten drukken op canvas of hout of het maken van een fotoboek. Zie prijzen voor meer informatie hierover.

Mijn werkwijze is spontaan, origineel en vooral creatief. De foto’s stralen uit dat het jullie moment was en dat jullie er veel plezier in gehad hebben! De foto’s moeten er natuurlijk uit zien.

Ik ben daarnaast gespecialiseerd in het fotograferen van feesten en partijen. Belangrijk hierin is dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens het feest en dat die uitstraling terug te zien is op de foto’s.

Fotografie Kristel beschikt over verschillende leuke, mooie en sfeervolle locaties waar de reportages plaats kunnen vinden. Bijvoorbeeld Kasteel Erenstein, Wereldtuinen Mondo Verde, Kasteel Elsloo etc. Mocht het weer tegenvallen tijdens een fotoreportage, dan zijn er verschillende mogelijkheden om toch een zonnige uitstraling te krijgen! Ik werk in regio Parkstad, Zuid-Limburg.

Mochten jullie interesse hebben in een fotoshoot of fotoreportage, verneem ik dat graag via de contactpagina. Dan zal ik via mail of telefonisch met jullie contact opnemen, om jullie alvast informatie te verschaffen.